Holbæk Firmajulefrokost 2023 med stjernenavne

14. april 2023

Rasmus Seebach, Medina og MC Einar til Firmajulefrokost i Holbæk Sportsby

Foreninger i Holbæk Sportsby arrangerer Holbæk Firmajulefrokost 2023 med stjernenavne. 

Fredag den 1. december 2023 danner Holbæk Sportsby rammen om kæmpe julefrokost for virksomheder med nogle af de allerstørste navne på den danske musikscene, kunstnerne er Medina, Rasmus Seebach, MC Einar og Cruise Band.

Den seneste fælles firmajulefrokost i Holbæk var tilbage i 2019 i Bjergmarkshallen, og nu arrangerer en række foreninger med rutinerede kræfter i spidsen Holbæk Firmajulefrokost 2023 med topnavne på plakaten.

Tovholder i styregruppen bag firmajulefrokosten Michael H. Jørgensen udtaler: ”Vi har fået en række opfordringer fra lokale virksomheder til at genoplive fælles firmajulefrokost i Holbæk, og vi glæder os helt vildt til at præsentere nogle af de største navne på den danske popscene. Det er dejligt, at foreninger i Sportsbyen går sammen om dette arrangement, hvor overskud går ubeskåret til ungdomsafdelingerne i de arrangerende foreninger”.

Firmajulefrokosten fredag den 1. december begynder kl. 18.00 med MC Einar, der sætter gang i den formentlig største julefrokost i Holbæk. Bandet er kendt for bl.a. ”Jul det’ cool”, som er en af de mest spillede julenumre i dansk radio. Efter MC Einar kommer Medina på scenen. Medina har igennem en årrække prydet den danske musikscene, og kræver næppe en større præsentation.

Rasmus Seebach, som det tredje store musiknavn, udtaler:

Det er jo den ultimative forløsning for mig at komme ud og spille live – at komme ud og se sangene leve, se publikum i øjnene og høre dem synge med, overgår alt. Det er her musikken kan leve, og det er i sidste ende for disse mennesker jeg laver musikken”

Cruise Band, som underholder i løbet af aftenen og slutter den festlige aften af, består af 8 mand og er med 16 år på bagen et af de mest rutinerede show/ coverbands i Danmark.

Der serveres en overdådig og klassisk dansk julefrokost med alt, hvad hjertet begærer, og virksomhedernes ansatte kommer selvfølgelig til at sidde sammen ved bordene i den store og julepyntede multihal i Sportsbyen.

Prisen for topunderholdning og lækker julebuffet er kun kr. 995,- pr. person. Billetter kan købes via bl.a. HBI’s hjemmeside: https://www.hbi.dk/