Kapacitet til det meste

Sportsbyen har senest været vært for Davis Cup, hvor fem landskampe blev afviklet i den store tennishal, mens DM i Futsal samtidig blev afholdt i Multihallen.

Multihallen i Holbæk Sportsby rummer til dagligt to håndboldbaner, men kan omdannes til koncertsal med scene og plads til 3.500 stående gæster eller til festsal med scene og plads ca. 2.000 spisende gæster.

Det sidste var fx tilfældet, da Sparekassen Sjælland-Fyn afholdt aktionærmøde – og i lidt mindre omfang, da Holbæk Kommune havde medarbejderdag. Hele Multihallen var også i brug, da Poul Krebs og Danmarks Underholdningsorkester gav koncert.

Multihallen har også dannet rammen om et kæmpe kræmmer- /loppemarked, Holbæk Gardens jubilæum og DGI Verdensholdets show, så mulighederne er mange.

Er der kun brug for plads til ca. 1.000 gæster – fx i forbindelse med et foredrag – kan Multihallen deles op. Det skete bl.a., da Hella Joof og Karen-Marie Lillelund gæstede Sportsbyen.

Multihallen er en oplagt ramme, når det gælder større firmafester, så kontakt gerne vores eventansvarlige for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed:

Bente Kløvgaard: 2427 34 66/bk@holbaeksportsby.dk