ALLE IDRÆTSFACILITETER SAMLET ÉT STED

Holbæk Sportsby har tilbud til alle, hvad enten de ønsker sved på panden, afslapning, fællesskab eller lidt godt til ganen. 

 

HYPERSEA – KUNSTUDSMYKKEDE OMKLÆDNINGSRUM

Omklædningsrummene i Holbæk Sportsby er lidt ud over det sædvanlige. Statens Kunstfond har doneret “Hypersea” udsmykningen af omklædningsrummene, der er placeret midt i bygningen i både stueplan og på 1. sal samt modsat hovedindgangen til udendørs aktiviteter. Kunstneren Stine Dejas mål er via billeder, lys og lyd fra den lokale Isefjord at inspirere flere til at gå i bad i forbindelse med træningen.

Omklædningrummene har samme farve (Ocean blue) på gulve, loft, vægge og døre. De er desuden udsmykket med vægrelieffer i rustfrit stål og specialdesignede afløbsriste. I loftspladerne sidder højttalere, der forsyner rummene med lydbølger fra den storslåede lokale natur. Alt sammen med henblik på at skabe en rar og afslappet stemning.

Stueplan

I stueplan finder du bl.a. reception, café & restaurant med produktionskøkken, omklædningsfaciliteter, multihal, squashbaner, badmintonhal, tennishal, træningscenter og sundhedscenter.

1. sal

På 1. sal dominerer det store svømmecenter med 50 meter bassin, varmtvandsbassin, familiebassin med børneafdeling og boblebad, sauna og omklædningsfaciliteter. 

Det er også her du finder bordtennissalen, klubzoner, loungeområder og kontorer. 

Træningscentret og sundhedscentret har lokaler både i stueplan og på første sal.

Udearealer

Udendørs i det varierede landskab med søer, sansehave og stier til både ridning, MTB, cross, løb og vandreture finder du atletikstadion, fodboldstadion, træningsbaner, kunstgræsbaner, tennisbaner, padelbaner samt petanquebaner. 

Holbæk Sportsby har også et stort parkeringsområde samt eget busstoppested.