Muligheder både inde og ude

Holbæk Sportsby kan noget særligt, når det gælder pauser, så indlæg gerne flere af slagsen, når I holder møde her.

I kan være aktive sammen både inde og ude. Lad jer inspirere af de fem forskellige pakker i vores logofarver eller kontakt vores eventansvarlige (24 27 34 66 / bk@holbaeksportsby.dk) for særlige ønsker.

I kan selv afvikle aktiviteterne med det udleverede materiale, men ønsker I hjælp til gennemførelsen, fx i forbindelse med pointregnskab, regler, holdopdeling og præmier, så kan en Sportsby-vært lejes og gavekort tilkøbes.

Sportsby-vært pr. time kr. 400,- ex moms

Som noget nyt kan vi fra 2021 tilbyde samarbejde med det professionelle teambuildingsbureau GO TEAM, som er eksperter i unikke oplevelser.

Fra maj – august kan I afslutte de fysiske aktiviteter med den ultimative fællesoplevelse – lær at grille med vores dygtige kokke og nyd jeres veltilberedte lækkerier med et godt glas vin og velskænket fadøl. I vælger selv, om I vil grille pølser, bøffer eller hummer, og om I ønsker forret og dessert.

Pris pr. person fra kr. 350,-  ex drikkevarer og moms.

Holbæk Svømmehal

Velvære

Her får I adgang til svømmecentrets store 50 m bassin samt til saunaen.

Nyd det skønne bassin med 27 grader varmt vand og hele 2,6 mio. liter vand og slap af i saunaens varme.

Pris pr. person kr. 55,- ex moms.

I kan også bestille en times skøn saunagus med æteriske olier for op til 25 personer. Holdpris for en time, hvor gusmesteren gennemfører 3 x gus og serverer saft & snack, er kr. 1.250,- ex moms.

Puls & point

Få pulsen op og de store smil frem.

Grib ketcheren og lad dig udfordre af dine kolleger. I kan vælge mellem indendørs squash (fire baner), udendørs padel (fire baner) og badminton (otte baner). Der er garanti for sved på panden, uanset hvilket spil I vælger.

Baneleje:

Badminton kr. 75,- / Squash kr. 99,- / Padel kr. 175,-. Priserne er pr. bane/time og ex moms. (Udstyr kan lejes/købes i receptionen).

Walk & talk

Ønsker I et roligt tempo med gode muligheder for at snakke sammen, så har Sportsbyen faciliteterne til at gøre det både ude og inde.

Gå en tur i den afvekslende natur og få masser af frisk luft. Benyt stisystemet, bestig den store bakke, nyd sansehaven eller gå rundt om søen.

I kan også gå rundt indendørs, hvor Sportsbyens 23.000 m2 fordeler sig på to etager og rummer flere fællesområder.

Gratis oplevelse

Fitness

Det store træningscenter i Sportsbyen råder over 1.500 m2 og de nyeste maskiner og udstyr. Atmosfæren er afslappet og hyggelig.

Med et dagspas kan I træne og dyste på to etager.

Pris pr. person kr. 50,- ex moms.

Sportsbyen Holbæk Logo

Fem-kamp

De gode gamle lege holder stadig, så her er retro-legene i centrum, og I dyster udendørs på græsunderlag. I låner udstyret og får udleveret pointskema og regler.

De fem dicipliner er:

  1. Sækkeløb – verdens måske ældste stafet
  2. Kongespil – med rødder i middelalderen
  3. Ringspil – det gode gamle havespil
  4. Dåsekast – som at være i Tivoli
  5. Kartoffelløb med ske – gammel kending fra børnefødselsdagene

Der er ikke noget bedre end at grine sammen 😊

Pris pr. person kr. 99,- ex moms.

GO TEAM

Udnyt mulighederne!

Få et par timers super sjov teambuilding med sammenhold og få ny, frisk energi – se dine spændende muligheder med Go Team – Teambuilding her – eller gi’ dem et ring direkte på 7174 1731.