Attraktive mødepakker

Det er nemt at komme til og fra Holbæk Sportsby, som ligger tæt på motorvejstil- og frakørsel, har gode parkeringforhold samt bus lige til hovedindgangen. Sportsbyen tilbyder en række attraktive mødepakker i unikke omgivelser – inde såvel som ude.

Download folder nederst på siden!

Møde & konference opdækning

Inspirerende rammer

Sportsbyen summer af liv og aktivitet og byder på nye og inspirerende rammer, som sikrer møder og konferencer med en god energi.

Her er lyse og behagelige lokaler til ethvert behov fra den individuelle samtale til de helt store konferencer – og selvfølgelig med de nødvendige mødefaciliteter og netadgang.

Det gode køkken

Den særlige energi i Sportsbyen kommer også fra det gode køkken, hvor vores dygtige kokke laver maden fra bunden og oftest af lokale råvarer.

Vores produktionskøkken kan servicere helt op til 2.000 kuverter i Sportsbyens Multihal.

Vores imødekomne personale sørger for, at jeres møde bliver en god oplevelse.

Svømmecenter/Svømmehal i Holbæk Sportsby

Indlagte pauser

Indlæg gerne pauser i jeres møder og bliv inspireret af en gåtur rundt inde i den store Sportsby med 23.000 m2 fordelt på to etager. Eller få lidt frisk luft ved søen, i sansehaven og på stisystemet i det store udeområde, der dækker et areal svarende til 66 internationale fodboldbaner.

Sportsbyens mange faciliteter både inde og ude som fx svømmecenter, træningscenter, padel-, squash- og badmintonbaner samt stisystemer gør det oplagt at kombinere møder med teambuildingsaktiviteter.

Fire mødepakker

  • Formiddagsmøde kl. 9:00-13:00 kr. 290,- pr. pers. 
  • Eftermiddagsmøde kl. 11:00-16:00 kr. 325,- pr. pers.
  • Dagsmøde kl. 8:00-16:00 kr. 415,- pr. pers.
  • Heldagsmøde kl. 8:00-22:00 kr. 600,- pr. pers. ekskl. drikkevarer til middagen

Priserne er ex moms.

Hjemmebagt rundstykke/rugbrød m/pålæg, ost og marmelade – friskbrygget kaffe/te (formiddag) – isvand – frisk frugt – ristede mandler – lækker frokost – øl/vand – hjemmebagt kage og friskbrygget kaffe/te (eftermiddag) – lækker middag (aften)

Kontakt gerne vores eventansvarlige for yderligere information (24 27 34 66 / bk@holbaeksportsby.dk)