SVØMMECENTRUM MED PLADS TIL LEG, LÆRING, HYGGE, MOTION OG KONKURRENCE

FOR ALLE

Svømmecentret i Holbæk Sportsby byder på tre forskellige bassintyper i lyse og flotte omgivelser med plads til alle børn og voksne, der holder af vand.

Fra svømmecentret, som er placeret på første sal i Sportsbyen, er der fra de store vinduer i familie/børneafdelingen en flot udsigt over fodboldstadion.

ÅBENT OP TIL 16 TIMER OM DAGEN

Der er offentlig adgang til svømmecentret i alle Sportsbyens åbningstimer fra tidlig morgen til sen aften. Dagsbillet til svømmecenteret købes i receptionen.

Der er altså rig mulighed for at svømme nogle baner, prøve kræfter med aquatræning, nyde saunaens varme, lege i vandet eller bare slappe af. Og hvorfor ikke også gøre det, mens andre familiemedlemmer dyrker sport et andet sted i Sportsbyen, og så mødes igen bagefter i caféområdet?

SVØMMECENTRETS ÅBNINGSTIDER

(Åbner 7. maj)

Mandag05:30 – 22:00
Tirsdag05:30 – 22:00
Onsdag05:30 – 22:00
Torsdag05:30 – 22:00
Fredag05:30 – 19:00
Lørdag08:00 – 19:00
Søndag08:00 – 19:00

OBS: Sidste opkald 30 min før lukketid

DAGSBILLET

Voksen – kr. 48,- (hverdag)
Voksen – kr. 65,- (weekend/helligdag)

OLYMPISK BASSIN

Med det nye, moderne svømmecenter råder Holbæk Kommune nu over et bassin med olympiske mål. 
Det giver ikke kun elitesvømmerne de bedste træningmuligheder, men også kapacitet til afholdelse af store svømmestævner. I dagligdagen betyder det plads til alle, idet det store 50 m bassin opdeles i fire zoner med hver fem baner og en længde på 25 m.

50 m bassin – 10 baner – 2 m dybt – 27 grader varmt – 2,6 mio. liter vand – mobile tilskuerpladser.

BØRNE- OG WELLNESSOMRÅDER

Svømmecentrets familiebassin med børneafdeling og boblebad inspirerer til leg, hygge og nærvær for hele familien. Her er rutschebane til de mindste og figurer, der sprøjter vand, samt legetøj og svømmebælter/-vinger til fri afbenyttelse.

ALLE blebørn skal benytte Happy Nappy blebadebukser samt badeble.

Familiebassin – i alt 258 kvm – dybder: 110 – 65 – 40 cm

Varmtvandsbassin i Holbæk Sportsby

Varmtvandsbassin

Gælder det afslapning og selvforkælelse, så er varmtvandsbassinet en oplagt mulighed. Lad kroppen blive omsluttet af det varme vand, mærk afspændingen og roen, benyt evt. massagestolene i wellnessbassinet og kombiner så med en tur i saunaen.

Varmtvandsbassin – 72 kvm – 32 grader varmt – 100.000 liter vand – 120 cm dybt

I familie- og varmtvandsbassinerne er det lettest at få plads i morgen- og aftentimerne samt i weekenderne.

Få overblikket her

Nye tilbud

Kapaciteten og faciliteterne i det nye svømmecenter betyder langt mere vandtid end tidligere og åbner op for nye aktivitetsmuligheder for alle fra baby til pensionist. Fx babysvømning fra to måneders alderen, aquafitness og floatboards, hvor sjov og effekt er i centrum, SwimCamps for børn og unge, Teen-aktiviteter samt niveauinddelte svømmehold og workshops for voksne med fokus på forbedring af teknik.

Tilmelding til hold

Praktisk

Dagsbillet til svømmecentret købes i receptionen, mens periodekort købes her på siden.

I receptionen er det muligt at købe bl.a. badetøj, Happy Nappy blebadebukser, svømmebriller og lækre badehåndklæder med Sportsbyens logo. Senere vil det også kunne købes via Sportsbyens webshop.

Omklædningsfaciliteterne er forsynet med aflåste skabe.

Sikkerhed

Svømmecentret har fokus på sikkerhed, miljø og sundhed.

Alle livreddere og øvrige medarbejdere er veluddannede og servicemindede, og et topmoderne vandbehandlingssystem og gode vaskeråd sikrer den rigtige vandkvalitet.

© Holbæk SportsbySvømmecenter (Svømmehal)