Nyt Fodboldstadion

stadion

Stadion er placeret i forlængelse af Sportsbyens hovedbygning og omkranses af Erhvervsbygningen mod syd, Sportellet mod vest og Varmecentralen mod nord.

ADGANG TIL VIP-LOUNGE

Stadion har 300 overdækkede siddepladser. Fra reposen oppe bag tribunen er der direkte adgang til VIP-lounge i centret. Under tribunen er der spillertunnel samt adgang til moderne omklædningsfaciliteter.

TO KUNSTGRÆSBANER

Sportsbyen råder over i alt 10 fodboldbaner. Heraf er de to indhegnede kunstgræsbaner. De øvrige baner er stadion, en bane i midten af atletikstadion, bane 3, som også er kampbane med hegn omkring, samt fem træningsbaner, så der er masser af plads til at fighte, drible og sende læderbolden i netmaskerne.

LYSANLÆG

Stadion, banen i midten af atletikstadion og kunstgræsbanerne har alle konventionelle lysanlæg, mens tennis- og padelbanerne samt stier og P-pladser i Sportsbyen er udstyret med LED-belysning.

GRÆS OG MILJØ

Græstypen, der anvendes, er slidstærk og lever op til FIFA pro standarderne, så der sikres et tæt, ensartet og flot grønt græstæppe. Som et af de første steder i Danmark ledes drænvandet fra kunstgræsbanerne gennem et filteranlæg til et opsamlingsbassin, inden det ledes ud i recipienten. Bag stadion ligger Sportsbyens eget varmeværk, som kører på bioflis.

INDENDØRS FODBOLD

Der er ikke kun mulighed for at finte og jonglere udendørs, det kan også foregå indendørs på banerne i multihallen.

© Holbæk SportsbyFodboldstadion

Foreninger