Nyt Fodboldstadion

1. division stadion

Når HB&I igen kommer i 1. division, skal der lægges varme i banen, men ellers lever stadion op til DBU’s krav til et 1. division stadion.

ADGANG TIL VIP-LOUNGE

Stadion ligger i forlængelse af centret og har 300 overdækkede siddepladser. Fra reposen oppe bag tribunen er der direkte adgang til VIP-lounge i centret. Under tribunen er der spillertunnel samt adgang til moderne omklædningsfaciliteter.

TO KUNSTGRÆSBANER

Sportsbyen råder over i alt 10 fodboldbaner. Heraf er de to indhegnede kunstgræsbaner. De øvrige baner er stadion, seks træningsbaner samt en bane i midten af atletikstadion, så der er masser af plads til at fighte, drible og sende læderbolden i netmaskerne.

LYSANLÆG

Stadion, banen i midten af atletikstadion og kunstgræsbanerne har alle konventionelle lysanlæg, mens tennis- og padelbanerne samt stier og P-pladser i Sportsbyen er udstyret med LED-belysning.

GRÆS OG MILJØ

Græstypen, der anvendes, er slidstærk og lever op til FIFA pro standarderne, så der sikres et tæt, ensartet og flot grønt græstæppe. Som den første bane i Danmark er stadion udstyret med et opsamlingsanlæg, som sørger for, at regnvandet filtreres, så ingen tungmetaller udledes. Bag stadion ligger Sportsbyens eget varmeværk, som kører på flis.

INDENDØRS FODBOLD

Der er ikke kun mulighed for at finte og jonglere udendørs, det kan også foregå indendørs på banerne i multihallen.

© Holbæk SportsbyFodboldstadion

Foreninger