😊 Nye produkter

Array ( [0] => Array ( ) [1] => Array ( ) )

Sportsbyens svømmeshop med et bredt udvalg af badetøj, svømmebriller og badebleer til babyer er populær hos de mange mennesker, der hver dag besøger Sportsbyens svømmecenter. For også at tilgodese de mange andre aktive brugere af Sportsbyen udvides sortimentet i shoppen nu med en sund hudplejeserie til hele den aktive familie.

Til den aktive familie

Fredag den 18. juni kl. 15:30-17:30 lanceres ”Active by Charlotte” i Sportsbyen.

 

Kvinden bag den sunde danskproducerede hudplejeserie, Charlotte Bircow Næss-Schmidt, som i mange år har haft fokus på en aktiv og sund livsstil, vil være til stede med råd og vejledning. Mange kender nok især Charlotte for de tidligere aerobic-videoer, men efter at have været igennem et kræftforløb og gennemført en Ironman har Charlotte udviklet ”Active by Charlotte” – verdens første cremeserie til den aktive familie. Serien er allergicertificeret, uden parfume og med økologiske ingredienser.

Performance produkter

”Efter mit kræftforløb tænker jeg endnu mere over, hvad det er, jeg smører på min krop i dagligdagen, og når jeg motionerer. Jeg har brug for, at cremerne skal kunne performe for mig, når jeg cykler, løber, svømmer, går, soler o.l., men de skal også samtidig passe ind i mit livssyn omkring sundhed,” udtaler Charlotte.

Ud over dagligdagsprodukter som kropsolie, shower mousse og solspray, som hele familien kan bruge, indeholder serien også sportsprodukter som anti-friktions spray, der modvirker rød og irriteret hud, lindrende stift til ømme muskler og led, pudder til varme, ømme og hævede fødder samt vandfast og antibakteriel creme til dem, der cykler meget. Dette sortiment passer godt til den mangfoldighed, som Sportsbyens mange aktive brugere repræsenterer.