Sportsbyen er nu åben for organiseret indeidræt

Sportsbyen er nu åben for organiseret indeidræt

Folketinget og myndighederne tillader nu den organiserede idræt indendørs – dog med visse restriktioner. Vi glæder os over, at de mange unge mennesker op til 18 år og ældre over 70 år (med coronapas) har mulighed for at vende tilbage til deres foreningsidræt – også i Sportsbyen. Der er dog fortsat en stor gruppe borgere mellem 18 og 70 år, der endnu ikke har tilladelse til at dyrke indeidræt, så vi glæder os alle til, at det bliver trygt og forsvarligt for alle at genoptage deres idræt og igen blive en del af et fællesskab. Vi ser også frem til, at vi igen må åbne for offentlig adgang i Holbæk Sportsby.

De enkelte foreninger er selv ansvarlige for at corona restriktionerne og retningslinjerne overholdes – herunder også de udmeldte forsamlingsloft. Foreningerne har gjort og gør et stort arbejde, for at give deres medlemmer muligheden for at vende tilbage til foreningslivet. Der kommer mange udmeldinger om retningslinjer fra myndigheder og idrætsforbund, så det kræver ret meget af de mange frivillige ledere og ildsjæle, der på fornem vis guider og vejleder medlemmerne.

Det er en kæmpe stor glæde at byde velkommen tilbage i Sportsbyen til foreningerne og til de medlemmer, der har tilladelse i forhold til restriktionerne.

Som det er de fleste bekendt, holder Region Sjællands vaccinationscenter til i Multihallen. Det betyder også, at foreninger, der normalt har deres daglige gang og idræt i Multihallen, midlertidigt kan dyrke deres sport i andre idrætsfaciliteter i Holbæk. Vi ser frem til, at også disse foreninger vender tilbage til Sportsbyen, når der ikke er behov for vaccinationscentret længere.

Lad os alle følge myndighedernes retningslinjer, så vi sammen holder smittetallet nede, og vi dermed kan fortsætte planen med yderligere genåbning af samfundet og Holbæk Sportsby.

 

De bedste hilsner

Holbæk Sportsby