FÆLLESSKAB, SAMARBEJDE, BEVÆGELSE OG SUNDHED

NY VISION

I efteråret 2023 fik Holbæk Sportsby en ny vision.

Den er udarbejdet i et samarbejde mellem foreningerne, kommunalpolitikerne og Fondens bestyrelse.

Visionen indeholder fem hovedoverskrifter:

Kraftcenter for bevægelse, idræt og sundhed

Stærke fællesskaber

Mangfoldigt idrætshus

Aktivt liv med nye indsigter

Sundhed gennem hele livet

Se hele visionen her:

BÆREDYGTIGHED / GREEN SPORT FACILITY

Bæredygtighed er et fokusområde i Holbæk Sportsby. Vi arbejder med bæredygtighed inden for tre vigtige områder: klimamæssigt, socialt og økonomisk. Ressourcemæssigt minimerer vi spild (fx råvarer, el og varme), vi affaldssorterer og genanvender mest muligt. Vi tager hensyn til både mennesker (medarbejdere, gæster og samarbejdspartnere) og miljø og har fokus på trivsel, sundhed og en god balance. Bæredygtighed er en naturlig del af vores beslutninger og handlinger med fokus på kompetencer og omstillingsparathed, så vi sikrer både social og økonomisk tryghed.

Sportsbyen forventer at være Green Sport Facility certificeret inden udgangen af september 2023.

CSR

Holbæk Sportsby arbejder primært med Verdensmålene: “Sundhed og trivsel” (3), “Bæredygtig energi” (7), “Ansvarligt forbrug og produktion” (12) samt “Partnerskaber for handling” (17).

Holbæk Sportsby er godkendt som Hjertesikker Zone og medlem af “Solsikkeprogrammet”.

Vil du vide mere om teamet, der hver dag arbejder på at gøre vores vision til virkelighed? Mød vores team lige her.

Logo

Holbæk Sportsbys logo er iøjnefaldende og let genkendeligt med inspiration hentet fra Sportsbyens værdier: fælleskab, samarbejde, bevægelse og sundhed.

Logoet er en unik, organisk figur, der består af fem elementer i de olympiske farver: sort, grøn, blå, gul og rød. Det tager sit afsæt i forbogstaverne “H” (blå, grøn og sort) og “S” (gul og rød) for Holbæk Sportsby, og de fem farver repræsenterer mangfoldigheden i sport for såvel bredde som elite.