Konstitueret direktør i Sportsbyen

Pressemeddelelse

 

Konstitueret direktør i Sportsbyen

Bestyrelsen i Fonden Holbæk Sportsby har besluttet at udpege Bente Maria Kløvgaard til konstitueret direktør fra februar 2023 og frem til, at en ny direktør kan tiltræde snarest muligt.

”På vegne af bestyrelsen vil jeg takke Bente Maria Kløvgaard for at påtage sig den vigtige opgave. Bente er allerede et kendt ansigt i Sportsbyen, hvor hun har været involveret helt fra starten.

Til daglig er Bente en del af ledelsesteamet med fokus på kommunikation, marketing, events og salg. Hun har et indgående kendskab til forretningen, organisationen og de mange foreninger og samarbejdspartnere.

Vi er overbeviste om, at Bente med sin stærke kommunikative profil vil sikre en solid styring og fortsat prioritere god kontakt til alle brugerne af Sportsbyen i fællesskab med ledelsesteamet og alle medarbejderne”, udtaler bestyrelsesformand Bruno Lundgård Hansen.

Foråret og sommeren 2023 bliver en vigtig periode for udviklingen og driften af Holbæk Sportsby. Den nyetablerede driftsbestyrelse er i tæt samarbejde med foreningerne og Holbæk Kommune involveret i at retænke visionen for Holbæk Sportsby, og samtidig er der fokus på, hvordan Sportsbyen driftoptimeres og drives effektivt til gavn for alle omkring Sportsbyen.

Dette vigtige arbejde bliver Bente Maria Kløvgaard tæt involveret i sammen med Holbæk Kommune, politikerne og foreningerne i Sportsbyen.

Sideløbende med dette arbejde er processen i gang med at udarbejde ledelsesprofilen for den den fremtidige direktør. Stillingen slås op snarest muligt.

Bestyrelsen planlægger at kunne gennemføre ansættelsesprocessen i løbet af foråret og håber på at kunne offentliggøre navnet på Sportsbyens nye direktør inden sommerferien.