Stærk profil ind i Sportsbyens bestyrelse

Stærk profil ind i Sportsbyens bestyrelse

Det nye år starter med tilgang af nye kræfter i bestyrelsen for Fonden Holbæk Sportsby, idet Nicolai Winther-Stokholm pr. 1. januar 2023 er indtrådt som nyt bestyrelsesmedlem. Nicolai (46 år) er direktør for DGI Midt- og Vestsjælland og bosiddende i Holbæk med sin kone Kristine samt deres tre børn på hhv. 8, 16 og 18 år.

Idrætspolitiske kompetencer

Nicolai ser frem til at blive en del af Sportsbyens bestyrelse og bidrage til den videre udvikling med fokus på samspillet mellem foreningerne, Fonden Holbæk Sportsby og Holbæk Kommune. Nicolai har gennem sin funktion som direktør i DGI et indgående kendskab til nye tendenser inden for det samlede idrætspolitiske område. Han har gennem de seneste år været ansvarlig for en række omfattende projekter under ”Bevæg dig for livet”, hvor kommuner og foreninger i samarbejde udvikler nye aktiviteter for at give alle borgere mulighed for at leve et aktivt liv. Nicolai har et enestående udsyn og viden om landspolitiske tendenser inden for idrætsverdenen kombineret med stærke økonomiske kompetencer. Det er dermed et meget optimalt match af kompetencer, der nu tilføres bestyrelsen.

”Sportsbyen har udviklet sig til et naturligt samlingssted for aktive i alle aldre og med et højt aktivitetsniveau til glæde for hele Holbæk området. Vi har nogle fantastiske rammer og idrætsfaciliteter, og med mit kendskab til idræt generelt, mine foreningskompetencer og mit lokalkendskab vil jeg gerne bidrage til, at Sportsbyen dagligt fyldes med tilfredse foreninger og brugere. Fokus skal være på endnu mere fællesskab, samspil og bæredygtighed”, udtaler det nye bestyrelsesmedlem.

Strategiske partnerskaber

Formanden for Fonden Holbæk Sportsby, Bruno Lundgård Hansen, glæder sig over, at bestyrelsen styrkes med aktuel viden fra hele Danmark om udvikling af idræt og bevægelse. Denne viden kombineret med lokalkendskab giver et solidt grundlag for en god implementering i Holbæk Sportsby.

”Jeg ser frem til samarbejdet med Nicolai i bestyrelsen. Nicolai har både stor viden og mange års erfaring inden for foreningslivet, hvor han de seneste år bl.a. har arbejdet med strategiske partnerskaber mellem kommuner, foreninger og organisationer. I alle disse partnerskaber har der været fokus på udvikling og anvendelse af tidssvarende idrætsfaciliteter. Nicolais breddebaggrund vil derfor styrke arbejdet med både vores visioner, den daglige drift og den fortsatte udvikling af Sportsbyen” lyder det fra bestyrelsesformanden.