😊 Nye produkter

Sportsbyens svømmeshop med et bredt udvalg af badetøj, svømmebriller og badebleer til babyer er populÌr hos de mange mennesker, der hver dag besøger Sportsbyens svømmecenter. For ogsü at tilgodese de mange andre aktive brugere af Sportsbyen udvides sortimentet i shoppen nu med en sund hudplejeserie til hele den aktive familie.

Til den aktive familie

Fredag den 18. juni kl. 15:30-17:30 lanceres ”Active by Charlotte” i Sportsbyen.

 

Kvinden bag den sunde danskproducerede hudplejeserie, Charlotte Bircow NĂŚss-Schmidt, som i mange ĂĽr har haft fokus pĂĽ en aktiv og sund livsstil, vil vĂŚre til stede med rĂĽd og vejledning. Mange kender nok isĂŚr Charlotte for de tidligere aerobic-videoer, men efter at have vĂŚret igennem et krĂŚftforløb og gennemført en Ironman har Charlotte udviklet ”Active by Charlotte” – verdens første cremeserie til den aktive familie. Serien er allergicertificeret, uden parfume og med økologiske ingredienser.

Performance produkter

”Efter mit kræftforløb tænker jeg endnu mere over, hvad det er, jeg smører på min krop i dagligdagen, og når jeg motionerer. Jeg har brug for, at cremerne skal kunne performe for mig, når jeg cykler, løber, svømmer, går, soler o.l., men de skal også samtidig passe ind i mit livssyn omkring sundhed,” udtaler Charlotte.

Ud over dagligdagsprodukter som kropsolie, shower mousse og solspray, som hele familien kan bruge, indeholder serien ogsü sportsprodukter som anti-friktions spray, der modvirker rød og irriteret hud, lindrende stift til ømme muskler og led, pudder til varme, ømme og hÌvede fødder samt vandfast og antibakteriel creme til dem, der cykler meget. Dette sortiment passer godt til den mangfoldighed, som Sportsbyens mange aktive brugere reprÌsenterer.