Det er ikke spor for tidligst at tænke på årets julefrokost 😊

Julen er de hyggelige traditioners tid. Det er her vi samles i godt selskab omkring et veldækket bord fyldt med juleklassikere. I år er tiden ikke til kæmpe fælles julefrokoster, men derimod til mindre arrangementer, hvor hygge, tryghed og god mad er i centrum.

Sportsbyens kokketeam har sammensat en lækker julefrokost af gode råvarer. Den kan både nydes ”ud af huset” og i et af Sportsbyens mange forskellige lokaler, der passer netop til størrelsen på jeres arrangement. Sikkerheden er selvfølgelig i top, så I vælger, om julefrokosten skal arrangeres som sikker buffet eller serveres ved bordet.

Nyd alle juleklassikerne her: https://holbaeksportsby.dk/hoejtider-saeson/

 

Bestilling: min. fem dage før på: cafe@holbaeksportsby.dk eller telefon 8140 0364. Betaling via Mobile Pay 436410.