1 års fødselsdag

1 års fødselsdag – konkurrence

Holbæk Sportsby kan fejre 1 års fødselsdag, og sikke et fantastisk år, det har været!

Sportsbyen er både blevet et kraftcenter for området og et samlingssted for alle – fra elitesportsudøveren til genoptræningsborgeren. Det er ikke uden grund, at Holbæk Sportsby blev kåret til “Årets Idrætsbyggeri 2020”.

Foreningerne melder om stor medlemstilgang, og Sportsbyen har været vært for både Davis Cup og DBU DM i futsal. Ud over de mange sportsbegivenheder og de ca. 2.000 dagligt besøgende i Sportsbyen har der også været plads til så forskellige aktiviteter som firmaarrangementer med op til 2.000 spisende gæster, foreningsjubilæer, konferencer, kræmmermarked, drive in underholdning og børnefødselsdage.

Covid-19 har desværre sat aktiviteterne på pause, men vi glæder os til at åbne op igen på en sikker og tryg måde for de mange besøgende, så Holbæk Sportsby igen kan summe af liv og aktivitet.

 

Se vores fødselsdagskonkurrence på Facebook med gavekort (kr. 500,-) til Instersport Holbæk!