Livestreaming St. Bededag

Presseinformation

Livestreaming direkte fra Holbæk Sportsby

Fredag den 8. maj 2020, St. Bededag, tilbyder Holbæk Sportsby i samarbejde med lokale Stengaard Events fed musik, røg og lysshow – kort sagt super stemning – til alle derhjemme. Eventen livestreames fra den store foyer i Holbæk Sportsby kl. 21.00 – 23.00, måske til kl. 24.00, hvis der er stemning for det. Flere forskellige DJ’s vil sørge for top underholdning, som først og fremmest henvender sig til unge mennesker, men alle er velkomne til at se og høre med.

Direktør i Holbæk Sportsby Carsten Damgaard: ”Vi er rigtig glade for, at Holbæk Sportsby i samarbejde med Michael Stengaard, Stengaard Events, har mulighed for at tilbyde denne fantastiske underholdning for alle interesserede, uden at det koster noget at se og høre med. Vi savner alle at kunne samles om musik og andre begivenheder, så nu prøver vi musik livestreaming, hvor vi kan være sammen om underholdning hver for sig”.

Michael Stengaard, 21 år, er stifter af Stengaard Events, som er hjemmehørende i Vipperød ved Holbæk. Virksomheden er et udlejningsfirma af lyd, lys, specialeffekter, DJ’s og diverse barer.

Under livestreamingen vil der være sjove konkurrencer, hvor man kan vinde spændende præmier.

For at følge festen og livestreamingen i Holbæk Sportsby på fredag skal man logge ind på Twitch på dette link: https://www.twitch.tv/stengaardevents

Alle retningslinjer fra regeringen og sundhedsmyndighederne bliver fulgt. Der vil maksimalt være 10 personer med god afstand i Sportsbyens store foyer, og der vil ske hyppig afspritning.

Holbæk Sportsby bygningen er lukket ned til og med den 10. maj. Udmeldinger om yderligere genåbning af samfundet afventes med spænding også i Holbæk Sportsby.