Corona status

Statsministeriet og andre myndigheder holdt onsdag aften den 11. marts et pressemøde om corona-virus situationen. I Holbæk Sportsby følger vi myndighedernes anbefalinger. Lidt senere i dag torsdag har vi møde med Holbæk Kommune, hvorefter vi i eftermiddag kommer med yderligere informationer.

Holbæk Sportsby vil indtil videre fungere med et minimum af bemanding …. vi vil besvare evt. telefonopkald. Vi opfordrer ALLE til at følge myndighedernes anbefalinger om at blive hjemme, og mange foreninger har også allerede meddelt, at de lukker ned for aktiviteter i de kommende uger. Alle arrangementer i Holbæk Sportsby bliver aflyst eller udsat, indtil situationen er normaliseret.

Pas på dig selv og hinanden … og det gøres bedst ved at undgå tæt kontakt med hinanden og forsamlinger. Vask hænder med vand og sæbe – brug evt. håndsprit. Skal du hoste eller nyse, så gør det i albuebøjningen. Vi skal hjælpe hinanden med at minimere smittespredningen bedst muligt.

Ny information her på siden torsdag eftermiddag.