Festlig indvielse

Vi kan se tilbage på en rigtig festlig indvielse af Holbæk Sportsby.

De mange besøgende kunne i løbet af fredag eftermiddag og aften bl.a. opleve: Holbæk Garden, Nuclear Devils Drumband, Cirkus Kæphøj, motionsløb, snoreklip ved borgmesteren, straffesparkskonkurrence, taler, fællessang, musik, opvarmning ved Træningscentret, foredrag i Sundhedscentret, “Hypersea” udsmykningen, gymnastikopvisninger, basket show, foreningsaktiviteter, Badminton Europe, danmarksmestre med hhv. tennisketchere, padel- og bordtennisbat, hygge i cafeområdet – og det hele bundet sammen af Sportsbyens frivillig-team og festlige konferencierer.

Se nogle af de skønne billeder, som vores frivillige fotografer fra fotoklubben iso 4300 har taget på indvielsesdagen: https://holbaeksportsby.dk/galleri/

Vi ser nu frem til at få alle foreningerne og deres medlemmer på plads, så Sportsbyen også i hverdagen kommer til at summe af liv og aktiviteter.