Smiley og nye billeder

Sportsbyens café & restaurant har nu fået den første kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen med den STØRSTE SMILEY, man kan få. Et stort tillykke til Svend og hele teamet! Næste mål må være en Elite Smiley, der kræver fire af disse flotte smileyer.

Sportsbyens café & restaurant satser på et varieret udbud med et prisniveau, hvor alle kan være med, og den gode oplevelse er i centrum. I køkkenet er der fokus på sundhed, som er en af Sportsbyens kerneværdier, så her laves primært sunde og ernæringsrigtige produkter af gode, oftest lokale råvarer. Retterne laves fra bunden, og køkkenteamet sylter og bager selv. Det er der kommet nogle flotte billeder ud af, som du nu kan se i form af fire store billeder i cafeområdet. Billederne er taget af vores frivillige fotografer fra fotoklubben iso 4300.