Festlig åbning af Sportsbyens Træningscenter

Sportsbyens imponerende Træningscenter kunne i dag slå dørene op for medlemmer og besøgende, der har glædet sig til at få pulsen op i førsteklasses faciliteter og en afslappet atmosfære.

Det var ikke kun de aktive og instruktørerne, der var mødt op fra morgenstunden. Træningscentrets kolleger i Sportsbyen var også blandt de første gratulanter, og de rød/hvide flag blev flittigt svinget på denne 1. maj morgen.

Ronnie og Kristian, der står i spidsen for det nye Træningscenter, glæder sig over den store opbakning og ser frem til sammen med deres mange veluddannede og erfarne instruktører at give medlemmer og gæster en god oplevelse med den rette vejledning og inspiration. Træningscentret er for alle – lige fra motionisten til eliteudøveren, og der tilbydes de nyeste maskiner og udstyr samt masser af forskellige træningshold med fokus på både styrke, smidighed og kondition.

Klik her https://holbaeksportsby.dk/faciliteter/traeningscenter/ for mere information om fx åbningstider, priser og holdoversigt.