Vi søger livreddere

Har du lyst til at blive en del af vores livredderteam i Holbæk Sportsby? Holbæk Sportsby tilbyder et fantastisk svømmecenter med 50 mtr. bassin, familiebassin, børne- og legebassin, wellnessbassin og varmtvandsbassin. Her ud over får vi en dejlig sauna. I det hele taget kan vi tilbyde et svømmecenter, der siger ”spar to” til, hvad man ellers oplever mange steder. Vi får brug for en del livreddere til den offentlige åbningstid, så har du lyst, så klik på fanen ”Ledige stillinger” øverst på denne side og søg via linket, der kommer frem. Som livredder skal du deltage i vagtplanerne og ud over det at være livredder, skal du også være indstillet på at deltage i rengøring af svømmecentret. Er du ikke uddannet livredder, tilbyder vi dig denne uddannelse, som du skal bestå inden, du kan begynde jobbet. Du skal også gennemføre et førstehjælpskursus, som Holbæk Sportsby arrangerer.

Fællesskab, Samarbejde, Bevægelse og sundhed er nøgleværdierne i Holbæk Sportsby. Din indstilling til jobbet er meget vigtig. Du skal synes, det er sjovt at hjælpe og samarbejde på kryds og tværs, og du skal være indstillet på at servicere og hjælpe vores mange gæster til den bedste oplevelse hver dag, så de får lyst til at komme igen og gæsterne anbefaler Holbæk Sportsby til venner og familie. Vi forventer at åbne for offentlig adgang den 22. februar 2019.

Er du interesseret, eller kender du nogen, der kan have interesse, så glæder vi os til at modtage spændende ansøgninger.