Skolesamarbejde

Som optakt til årets store sportsbegivenhed Tour de France med 2. etape igennem Holbæk blev der pinselørdag den 4. juni afholdt gratis gul cykelfest i Holbæk Sportsby med live musik, aktiviteter, lokale skoleelevers Tour de France plakatudstilling samt fransk tema i caféen. Det er et rigtigt godt eksempel på samarbejde mellem Holbæk Kommune, Sportsbyen, lokale skoler, erhvervs- og foreningsliv.

For hele familien

En hyggelig eftermiddag i sol for hele familien med Holbæk Gardens tattoo og Nuclear Devils’ musikalske show på fodboldstadion. Ud over musikken bød Sportsbyens træningscenter på åben udendørs spinning, Holbæk Trial Klub på opvisning og Holbæk Cykelsport på cykel-lege. Der var også en hoppeborg, hvor børnene kunne få pulsen op, inden det var tid til at nyde baguettes og croissanter.

Tour de France plakatudstilling i Sportsbyen

Årets officielle Tour de France plakat er designet af grafiker Peter Ludvigsen fra Holbæk, som også er manden bag Sportsbyens logo og den flotte trappe op til svømmecentret. Det har inspireret lokale skoleelever til at prøve kræfter med plakatdesign ud fra Peter Ludvigsens anvisninger. Det kom der over 500 flotte Tour de France plakater ud af, som hænger i Sportsbyen, indtil vinderen af årets Tour de France kåres på Avenue des Champs-Élysées i Paris den 24. juli.

Blandt de mange lokale skoleklasser som deltog i udstillingen, trak Peter Ludvigsen en vinder af en dag i Sportsbyen. Det blev 5. D fra Bjergmarksskolen, som kan se frem til at aktiv dag i Holbæk Sportsby.

Dejligt at opleve et samarbejde, som inspirerer og er til glæde for mange mennesker – unge som gamle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *