Lige som andre virksomheder har Sportsbyen en væld af samarbejdspartnere i form af fx leverandører. Med vores unikke koncept og samarbejde som en af vores nøgleværdier indgår vi også i andre samarbejdstyper. Her kan nævnes:

 • Sportsbyens ambassadører

  En såkaldt brand ambassadør er en god repræsentant for virksomheden og brandet Holbæk Sportsby. En, der er med til at profilere virksomheden og skabe opmærksomhed omkring den. Det kræver, at den pågældende ambassadør har de samme værdier og står for det samme for at være troværdig. En af Sportsbyens ambassadører er VM-finalisten Joeanna Nielsen fra Holbæk Triatlonklub – i daglig tale kaldet Joe. Joe er en super dedikeret idrætsudøver på topplan, og vi er stolte af vores samarbejde med hende. Joe, der træner i Sportsbyen, vil løbende gæsteblogge og komme med gode råd til fx træning.

 • Sportsbyens netværk

  Det er også relevant for Sportsbyen at være en del af flere lokale netværk, da vi sammen kan udrette noget større. Sportsbyen er bl.a. en del af Holbæk 365, der består af lokale kulturudbydere. Til sportsbyens netværk hører også HBIzz (erhvervsnetværk under fodboldklubben HB&I), Destination Sjælland (destinationsselskab, der dækker fem kommuner bl.a. Holbæk) og Holbæk Erhvervsforum (lokal erhvervsforening).

 • Sportsbyen og foreningerne

  Sportsbyen er foreningernes hus, så der foregår naturligvis også et samarbejde med de 35 foreninger, som har hjemsted i Sportsbyen. Der er helt naturligt en daglig dialog med flere af foreningerne, mens mere overordnede emner tages op i Forretningsudvalget eller Brugerrådet med repræsentanter fra foreningerne, sundhedscentret, Sportsbyen og kommunen.

 • Sportsbyen og Holbæk Kommune

  Sportsbyen er et såkaldt OPP-projekt, dvs. et samarbejde mellem det offentlige og private. Sportsbyen ejes af kommunen, men drives privat af Fonden Holbæk Sportsby. Det kræver naturligvis et godt samarbejde for at få et så stort hus med udearealer, mange medlemmer og besøgende til at fungere optimalt. Det samarbejde foregår bl.a. via Styregruppen og Driftsgruppen samt naturligvis daglig dialog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *