Gratis fælles juleaften i Holbæk Sportsby

Ildsjæl bag gratis fælles juleaften

Ingen skal sidde alene juleaften ifølge den lokale ildsjæl Nancy Maati. Og det er ikke bare ord – der er i den grad handling bag. Efter to års ufrivillig pause er Nancy derfor tilbage med ”Jul i Holbæk”, som er navnet på konceptet, der sikrer gratis fælles juleaften for alle i Holbæk, der vil fællesskabet og hinanden.

Stor opbakning til fælles jul i Sportsbyen

Første Jul i Holbæk foregik tilbage i 2015, men på grund af corona og et personligt kræftforløb har de to seneste år været aflyst. Glæden ved igen at afvikle Jul i Holbæk er derfor stor. Med ca. 120 deltagere til juleand, risalamande, juletræ, hygge og gaver kræver det en dedikeret arbejdsindsats af både Nancy, hendes to døtre, hendes bror, venner, bekendte og frivillige. Uden lokale sponsorer og donationer fra både private og erhvervslivet kunne det heller ikke lade sig gøre at invitere til gratis juleaften. Se mere her.

Sportsbyens ambassadør

Ildsjælen Nancy repræsenterer på bedste vis Sportsbyens kerneværdier: fællesskab – samarbejde – bevægelse – sundhed. Derfor var et samarbejde helt oplagt. Lørdag den 12. november blev Nancys hyldestfest derfor afviklet i Sportsbyen, lige som årets Jul i Holbæk lørdag den 24. december holdes i Sportsbyen. Med et produktionskøkken med kapacitet til de mange ænder, der skal steges, og de mange kartofler og den store mængde risengrød, der skal koges, bliver livet lidt lettere for Nancy & Co. I Sportsbyen er vi stolte over at kunne hjælpe Nancy i den gode sags tjeneste og på den måde udleve vores værdier. Nancy har også været på besøg hos Sportsbyens frivillig-team for at fortælle sin historie, og hun fungerer nu som Sportsbyens ambassadør sammen med frivillig-teamet og elitesportsudøveren Joanna Nielsen (Joe).

Til inspiration for andre, der vil holde fælles jul

Nancy vil gerne dele sin erfaringer med andre og har derfor oprettet hjemmesiden ”Jul i Danmark”. Her er masser af inspiration at hente for andre ildsjæle, som gerne vil holde gratis fælles jul andre steder i landet. Nancy er virkelig en ildsjæl, og det er der mange, der har fået øjnene op for. Det har resulteret i en velfortjent initiativpris. Som hverdagshelt har hun også fået sit eget PostNord frimærke som et af meget få mennesker i Danmark ud over de royale. Respekt!