Babysvømning i Holbæk

Babysvømning i Holbæk

I Holbæk Sportsbys svømmecenter kan du og din baby gå til babysvømning i trygge og lyse rammer. Der er hold fra 2-6 mdr. og fra 6-12 mdr. Babyholdene er således tilpasset din babys udviklingstrin for optimalt udbytte.

Hvordan foregår babysvømning?

Babysvømning i Holbæk Sportsby foregår i trygge rammer i varmtvandsbassinet, som er placeret i et separat rum. Her er ro og en vandtemperatur på hele 34 grader. De erfarne instruktører hedder Sarah og Dorthe, og de sørger for, at de max 10 babyer pr. hold og deres far eller mor får en god oplevelse. (Der må kun være en voksen pr. baby med i vandet). Baby med mor eller far er i vandet i en halv time.

Babysvømning er en unik mulighed for at nyde sam- og nærværet med din baby. Hud mod hud i det varme vand giver en stærk følelse af samhørighed. Fokus er på, at baby bliver tryg i vandet samtidig med, at mor eller far får bevæget sig og lærer, hvordan baby skal holdes for at blive fortrolig med vand. Det er også en god mulighed for at være sammen med andre babyer og forældre.

Er babysvømning sundt?

Bevægelse er godt for kroppen og hjernen, også for børn og babyer. Babysvømning er godt for barnets udvikling. Derfor er det en oplagt mulighed for nybagte forældre at deltage på et af de mange hold med babysvømning. Det er med til at give babyerne en god start. I tæt kontakt med far eller mor og andre babyer stimuleres babys motorik, sanser, muskler og balance i det varme vand. Babysvømning er ikke blot en dejlig og sund måde at være sammen med baby på. Aktiviteten i vandet giver også en god søvn efterfølgende. Babysvømning styrker dit barns motoriske evner og forbedrer balancen tidligt i livet. Tiden i svømmecentret gavner også dit barn uden for vandet og på længere sigt. Når barnet vænner sig til at være i vandet fra en tidlig alder, falder risikoen for vandskræk senere i livet.

Kræver babysvømning særligt udstyr?

Babyer og børn, der ikke er ble-frie, skal have badebuks OG badeble på i vandet. Vi anbefaler Splash About Happy Nappy, som er en badebuks, der sidder til ved mave, ryg og lår, og med en badeble indenunder er den 100 % sikret mod lækage. Happy Nappy kan købes i alle størrelser fra 2 mdr. op til 5 år i Sportsbyens reception, og det samme gælder badebleer.

Det anbefales at tage baby med i en autostol, indtil baby kan sidde selv. Autostolen er nyttig, da baby kan sidde sikkert, mens mor eller far gør sig klar til svømning. Når baby bliver større, er det opsat højstole med sele i både dame- og herreomklædningen. Der er et særligt pusleområde for babyer ude ved bassinerne, som forældre kan benytte til at gøre baby svømmeklar. Her er der store håndvaske, badeindsats og puslepuder – og god plads til alle.

Hvad koster det at gå til babysvømning i Holbæk?

Det er muligt at gå til babysvømning både tirsdag, torsdag og fredag. Du kan se de forskellige muligheder for holdforløb ved at klikke på oversigt  Her finder du også priserne.

GOD FORNØJELSE!