Ændring af åbningstider i svømmecentret

Ændring af åbningstider i svømmecentret

Pr. 1. januar 2024 vil svømmecentret i Sportsbyen få nye åbningstider. De meget lange åbningstider, vi kender i dag, vil blive reduceret således, at svømmecentret åbner lidt senere og lukker tidligere.

Vandtemperaturen vil samtidig blive reduceret med 1 grad i alle bassiner.

Disse ændringer sker på baggrund af en negativ regulering af driftstilskuddet til Sportsbyen fra Holbæk Kommune det kommende år.

Sportsbyen har for første gang sorte tal på bundlinjen

”Generelt ser økonomien i Sportsbyen bedre ud, og vi forventer at gå ud af 2023 med sorte tal på bundlinjen for første gang i Sportsbyens historie. Dette ønsker Sportsbyen fortsat er situationen fremover. Vi ser imidlertid ind i et vanskeligt 2024, da tilskuddet til at drive hele Sportsbyen forventes lavere end i 2023. Der skal derfor ske en tilpasning af udgifterne. Det sker bl.a. ved at reducere svømmecentrets åbningstider og sænke temperaturen i bassinerne. Økonomistyring er central for alle omkring Sportsbyen for at sikre den nuværende gode udvikling. Vi er løbende i dialog med Holbæk Kommune, og der arbejdes stadig på at få budget 2024 til at gå op”, lyder det fra Thomas Nielsen, direktør i Sportsbyen.

Tilpasningen betyder, at svømmecentrets åbningstider fra 1. januar 2024 vil være:

  • Mandag: 06.00-21.30
  • Tirsdag: 06.00-15.30
  • Onsdag: 06.00-21.30
  • Torsdag: 06.00-21.30
  • Fredag: 06.00-18.30
  • Lørdag: 08.00-16.00
  • Søndag: 08.00-16.00

 Foreninger og skoler fortsætter uændret

På trods af det lidt senere starttidspunkt og de tidligere lukketidspunkter er der stadig tale om attraktive åbningstider i det store svømmecenter, som benyttes flittigt alle ugens dage af både offentlige badegæster, foreninger og skoler. Nedskæringen i åbningstimerne er lagt, hvor der er få, som anvender svømmecentret.

Ovenstående ændringer har kun betydning for offentlige gæster. Foreninger og skoler kan stadig benytte deres tildelte tider, selv om Sportsbyen skulle være lukket for offentlige gæster.