Ny Europamester – Ironwoman

Så har hun gjort det igen

Jernkvinden Joeanna (Joe) fra Holbæk Tri har sikret sig endnu et mesterskab. Hun har netop vundet Europamesterskabet på den fulde IRONMAN distance (3,8 km svøm, 180 km cykling og 42,2 km løb) i aldersgruppen 18-24 år.

Det imponerende resultat med ny personlig rekord på svømmedelen blev opnået i Frankfurt efter mange tusinde km målrettet træning på land og i vand.

En meget glad Joe tager nu en kort velfortjent pause, inden hun starter forberedelserne til årets helt store mål – deltagelsen i VM den 6. oktober på den ikoniske ø Kona Hawaii Big Island.

I Sportsbyen er vi mega stolte af vores samarbejde med Joe, som fungerer som Sportsbyens ambassadør. Du vil snarest kunne læse mere om – og af – Joe på Sportsbyens nye blogunivers på hjemmesiden, hvor hun vil gæsteblogge om bl.a. træning.

Stort tillykke til den nye Europamester!