TV 2 udsendelse

TV 2 dokumentarudsendelse om Chris Anker Sørensen

Så er der kun få dage til, at verdens største årligt tilbagevendende sportsbegivenhed – Tour de France – indledes i Danmark.

Det er første gang, at verdens største cykelløb besøger Danmark, og endda med 2. etape igennem Holbæk. Det bliver stort!

Desværre bliver den danske dækning af løbet uden TV 2’s nu afdøde cykelkommentator Chris Anker Sørensen, men TV 2 sender heldigvis en tv-dokumentar om Chris. Der er snigpremiere på TV 2 Play nu: https://play.tv2.dk/serie/hele-danmarks-chris-anker/hele-danmarks-chris-anker-64acd4ac-10e3-49ab-ab2d-fe6e87453ceb

Udsendelsen sendes på hovedkanalen TV 2 den 4. juli kl. 20:50.

Chris vil også blive hyldet og mindet under selve Touren for sin indsats for cykelsporten, og i Sportsbyen kan vi afsløre en helt særligt hyldest til en fantastisk cykelrytter, kommentator og personlighed torsdag den 30. juni kl. 10:00. Se mere under “EVENTS” 😊

Ses vi på torsdag?