Lørdag den 29. januar

Ekstraordinær indsats for coronaens børn

Triatleterne Joeanna Nielsen (23), som træner i Holbæk Sportsby, og Frederik Andersen (32), som er livredder samme sted, har fået en skæv idé, som de kalder ”TRI-at home”. Idéen går ud på at gennemføre en indendørs triatlon, hvor det er muligt for interesserede at dyste mod triatleterne både fysisk i Sportsbyens svømmecenter og virtuelt på Zwift-platformen.

7 timer og en masse energi
Joeanna (Joe) fra Holbæk Triatlonklub har senest vundet Copenhagen Ironman 2021, og Frederik, der er svømmecentrets daglige ansigt på kanten, har hele 20 x Ironman i bagagen. De to toptrænede triatleter, som begge har kvalificeret sig til VM i Hawaii på kongedistancen (3,8 km svømning/180 km cykling/42 km løb/maraton), vil gerne være med til at gøre en forskel for corona-krisens børn i forbindelse med Danmarks Indsamling 2022 den 29. januar.
Derfor investerer de begge ca. 7 timer og en masse energi i at indsamle penge til det gode formål. Det sker lørdag den 29. januar kl. 8:00-15:00 i Sportsbyens svømmecenter. Her gennemfører de den såkaldte Nice-distance på 4 km svømning, 120 km cykling og 30 km løb.

TRI-at-home
Svømningen foregår mellem kl. 8:00-9:00 på bane 5 i det olympiske 50 m bassin, mens bane 6 er reserveret til dem, der har lyst til at dyste mod Joe og Frederik. Kl. ca. 9:00-12:30 gælder det cykling, som foregår på smart-trainers placeret bag skamlerne ved det olympiske 50 m bassin. Via Swift-platformen er det muligt at konkurrere hjemme fra stuen/garagen. Det samme gælder for løb ca. kl. 12:30-15:00, som foregår på to løbebånd placeret ved siden af cyklerne. På den måde kan man følge og dyste mod atleterne hjemmefra. Man kan også vælge at besøge Sportsbyens svømmecenter og hoppe i vandet eller heppe på atleterne fra tilskuerområdet. De sociale medier vil løbende blive opdateret med billeder og tider fra lørdagens aktiviteter.

Joe og Frederik håber på stor opbakning fra både virksomheder og private i form af venskabelige dyster, heppekor og donationer til den gode sag.

SMS: Send DI til 1212 og støt med kr. 150,- / MobilePay 333 867: støt med valgfrit beløb