😊 2 års fødselsdag

2 års fødselsdag

På søndag den 30. maj har Sportsbyen 2 års fødselsdag – og det skal fejres i SANSEHAVEN med gratis is til børnene og øl, vand eller kaffe til de voksne, der kommer forbi mellem kl. 14-15 – med respekt for coronaloftet på 100 personer udendørs. Sportsbyens nye flag vil selvfølgelig være oppe.

Der er sket rigtig meget på de to år, der er gået siden åbningen. Hele 34 foreninger – alle i vækst – har nu hjemsted i Sportsbyen, hvor over 8.000 medlemmer har deres gang. Sportsbyen benyttes også flittigt af offentlige badegæster, som nyder det store svømmecenter fra tidlig morgen til sen aften. Sportsbyens café, som sørger for forplejning til gæster og medlemmer, melder også om livlig aktivitet. Køkkenet har især succes med dagens ret To Go samt forplejning til møder og arrangementer. Sidste nye skud på stammen er en portionspakket firmafrokostordning i lokalområdet.

I sin 2-årige levetid har Sportsbyen dannet ramme om mange forskellige arrangementer. Sportsligt har Sportsbyen været omdrejningspunkt for bl.a. Davis Cup (tennislandshold), DM i Futsal (DBU) og stort DGI Crossløb. Kulturelt har der bl.a. været to mega arrangementer i Multihallen med op til 1.850 gæster til middag, fagligt indhold og underholdning. Sundhedsmæssigt fungerer Multihallen midlertidigt som vaccinationscenter for Region Sjælland, og erhvervsmæssigt har der været afholdt en lang række netværksmøder og arrangementer inkl. teambuilding.

Senere på året følger flere spændende arrangementer som fx Hella Joof show, koncert med Poul Krebs og Danmarks Underholdningsorkester, foredrag med Karen-Marie Lillelund, opvisning med DGI Verdensholdet samt DM i petanque.