ūüėä 2 √•rs f√łdselsdag

2 √•rs f√łdselsdag

P√• s√łndag den 30. maj har Sportsbyen 2 √•rs f√łdselsdag ‚Äď og det skal fejres i SANSEHAVEN med gratis is til b√łrnene og √łl, vand eller kaffe til de voksne, der kommer forbi mellem kl. 14-15 ‚Äď med respekt for coronaloftet p√• 100 personer udend√łrs. Sportsbyens nye flag vil selvf√łlgelig v√¶re oppe.

Der er sket rigtig meget p√• de to √•r, der er g√•et siden √•bningen. Hele 34 foreninger ‚Äď alle i v√¶kst – har nu hjemsted i Sportsbyen, hvor over 8.000 medlemmer har deres gang. Sportsbyen benyttes ogs√• flittigt af offentlige badeg√¶ster, som nyder det store sv√łmmecenter fra tidlig morgen til sen aften. Sportsbyens caf√©, som s√łrger for forplejning til g√¶ster og medlemmer, melder ogs√• om livlig aktivitet. K√łkkenet har is√¶r succes med dagens ret To Go samt forplejning til m√łder og arrangementer. Sidste nye skud p√• stammen er en portionspakket firmafrokostordning i lokalomr√•det.

I sin 2-√•rige levetid har Sportsbyen dannet ramme om mange forskellige arrangementer. Sportsligt har Sportsbyen v√¶ret omdrejningspunkt for bl.a. Davis Cup (tennislandshold), DM i Futsal (DBU) og stort DGI Crossl√łb. Kulturelt har der bl.a. v√¶ret to mega arrangementer i Multihallen med op til 1.850 g√¶ster til middag, fagligt indhold og underholdning. Sundhedsm√¶ssigt fungerer Multihallen midlertidigt som vaccinationscenter for Region Sj√¶lland, og erhvervsm√¶ssigt har der v√¶ret afholdt en lang r√¶kke netv√¶rksm√łder og arrangementer inkl. teambuilding.

Senere p√• √•ret f√łlger flere sp√¶ndende arrangementer som fx Hella Joof show, koncert med Poul Krebs og Danmarks Underholdningsorkester, foredrag med Karen-Marie Lillelund, opvisning med DGI Verdensholdet samt DM i petanque.