Genåbning 6/5 – også svømmecentret

Vi åbner i morgen torsdag den 6. maj – også i svømmecentret.

 Vi mangler fortsat, at ministeriet kommer med flere detaljer omkring åbning af Holbæk Sportsby, men vi vil så gerne imødekomme de mange ønsker fra jer alle om at åbne i morgen.

Åbningen skal selvfølgelig ske trygt og i forhold til de regler og retningslinjer, som myndighederne har meldt ud.

 

Alle over 18 år skal fremvise coronapas/dokumentation på at være færdigvaccineret / fremvise ”ikke påvist” test, der er under 72 timer gammel / tidligere smittet.

 

Vi håber på alles hjælp og forståelse for disse krav, så vi kan gen-åbne til alles glæde. Hver gang Sportsbyen besøges, skal ovenstående procedure følges.

Sportsby og svømmecenter åbner kl. 05.30 og lukker kl. 22.00. Receptionen er bemandet fra kl. 07.30 til kl. 22.00. Skulle der være udfordringer med abonnement/ armbånd til svømmecentret, kan receptionen hjælpe fra kl. 07.30.

Det vil også være muligt at booke og leje squash baner, badmintonbaner og bordtennis i henhold til ledige tider, som kan ses i booking på vores hjemmeside.

Gulvet i svømmecentret er desværre endnu ikke udbedret i forhold til afskalninger. Kommunens rådgiver og en ekstern rådgiver arbejder sammen på at finde løsningen på udbedringen, der skal gøre, at vi ikke havner i tilsvarende situation igen. Så snart vi har nyt i denne sag, informerer vi på Facebook side og her på hjemmesiden.

Det er vigtigt at understrege, at vandkvaliteten i bassinerne er helt i orden. Vandkvalitet bliver tjekket ved flere daglige vandprøver, og Eurofins kommer jævnligt på uanmeldte besøg for at tage vandprøver til analyser. Det er trygt og sikkert at besøge svømmecentret.

Pas godt på dig selv og hinanden – hold afstand, sprit af – og alle skal følge myndighedernes retningslinjer om at bære mundbind/visir i Sportsbyen – med de undtagelser, myndighederne har skitseret.

Sportsbyens café åbner kl. 10.00 – hav forståelse for måske begrænset sortiment i denne indledende gen-åbningsfase.

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN TILBAGE I HOLBÆK SPORTSBY!