Coronavæg med kunst

TV2 ØST på besøg  💉🎨🎒

Hvad har en meget lang coronavæg og 60 elever fra 4. klasse på Absalonskolen til fælles? Sammen kan de via kunst udtrykke nogle af de tanker, som mange børn går rundt med i en udfordrende coronatid.

Sportsbyen fungerer jo som vaccinationscenter for Region Sjælland, og i den forbindelse har vi fået en lang coronavæg i vores store foyer, som adskiller vaccinationscentret i vores Multihal fra den øvrige Sportsby.

KUNSTSAMARBEJDE
Den bare væg er kedelig at se på. Derfor er der skabt et kunstsamarbejde mellem det etablerede (DoArt) og det umiddelbare (tre 4. klasser fra Absalonskolen) med afsæt i Sportsbyens værdier: samarbejde-fællesskab-bevægelse-sundhed og elevernes tanker i en coronatid: håb-glæde-savn-sport.

TV2 ØST
Det spændende samarbejde følges af TV2 Øst og Sjællandske Medier, som også var med, da eleverne klassevis besøgte vaccinationscentret som tak for deres indsats. Eleverne arbejder med deres flotte tegninger i både dansk og billedkunst. Tegningerne i A3 størrelse skal indgå som en integreret del i det kunstværk, som DoArt maler på væggen. Kunstværket står færdigt fredag den 26. marts – lige op til påskeferien.

BACK STAGE I VACCINATIONSCENTRET
Eleverne var ”back stage” for at få det hele afmystificeret ved at se, lytte, spørge og ikke mindst prøve værnemidler og give injektioner (i appelsiner).

Vi glæder os til at kunne præsentere det færdige kunstsamarbejde for de mange borgere, der skal vaccineres, og senere for alle brugerne og de besøgende i en Sportsby, der igen summer af liv.

 

PS

Indslaget i TV2 ØST bringes i Nyhederne kl. 19:30 – formentlig i denne uge

Artikel i Nordvestnyt forventes torsdag