Vaccinationscenter i Sportsbyen

Holbæk Sportsby er udvalgt til at blive et af Region Sjællands store vaccinationscentre.

Multihallen er derfor i gang med at blive indrettet til vaccinationscenter. Det betyder, at mange tusinde borgere skal vaccineres i Sportsbyen, og som det ser ud nu, vil vaccinationscentret skulle være i funktion frem til den 30. juni 2021.

De berørte foreninger i Multihallen får anvist andre steder at dyrke deres sport, når myndighederne tillader indendørs sport igen. Lidt ærgerligt for de berørte foreninger, men på den anden side har vi alle en samfundsopgave i at komme hurtigst muligt igennem vaccinationerne og pandemien.

De øvrige idrætsfaciliteter i Sportsbyen bliver ikke berørt. De kan begynde i Sportsbyen, når myndighederne genåbner. Dette gælder også svømmecentret.

Det er planen, at de første vaccinationer i Sportsbyen skal ske fra den 10. februar eller snarest derefter.