OL-svømmere i Sportsbyen

I disse uger har de to landsholdssvømmere og deltagere i Team Danmarks OL-trup, Anna Wermuth og Maria Grundt, dispensation til at træne i Sportsbyens olympiske bassin.

Anna og Maria er meget tæt på at kvalificere sig til OL, og det får de mulighed for i hhv. april (Danish Open) og maj (EM). Indtil da, står der intensiv træning på programmet, og den står chef-/elitetræner Olaf Wildeboer for.

De bor alle tre på Sportellet, nyder godt af Svends gode mad og træner i Sportsbyens OL-bassin to timer hver morgen og igen hver aften. Der trænes både fysisk, teknisk og mentalt, og træningsmetoderne er baseret på videnskab, så der testes, måles og filmes for at opnå optimale præstationer.

Både Anna, Maria og Olaf er meget begejstrede for Sportsbyens svømmefaciliteter, og de kunne godt tænke sig at komme tilbage til Holbæk og træne – og deltage i et mesterskab.

Vi krydser fingre for en OL-kvalifikation 😊😊