Atletikstadion er godkendt og certificeret

Atletik Stadion er godkendt og certificeret.

Flot servicebygning, overdækket område og opbevaringscontainere er nu på plads ved atletikstadion og kunstgræsbanerne. Samtidig har Dansk Atletik Forbund godkendt og certificeret atletikstadion, så der kan holdes konkurrencer under Dansk Atletik Forbund. Det betyder, at lokale, regionale, nationale og internationale atletikmesterskaber kan komme i spil til afholdelse i Holbæk Sportsby.

“Det er en stor glæde dermed at kunne byde velkommen i foreningsfamilien i Holbæk Sportsby til Atletikforeningen Fremad og til RaceRunning Klub Holbæk, som har ventet på, at atletikfaciliteterne blev færdige. Vi glæder os til, at endnu flere foreninger og medlemmer bliver en del af fællesskabet og samarbejdet i Sportsbyen” udtaler direktør Carsten Damgaard.

I servicebygningen får også HB&I depotplads sammen med RaceRunning Klub Holbæk og Atletikforeningen, der også får lokaler til dommere og til redskaber, der skal bruges til opvarmning inden aktiviteterne på selve atletikstadion.

Fra foråret vil også atletikstadion komme til at summe af liv og glade brugere – såfremt corona tillader dette.