Covid-19 nedlukning

Holbæk Sportsby er lukket grundet Covid-19

Så blev vi alle ramt igen. Pressemødet torsdag den 10. december 2020 betød en delvis nedlukning af alle kommuner i Region Sjælland og mange andre kommuner i Danmark fra fredag den 11. december kl. 16.00. Dette ramte således også Holbæk Sportsby. Tirsdag den 15. december blev det meddelt, at samtlige kommuner i Danmark skal delvis nedlukkes fra onsdag den 16. december kl. 16.00.

Vi er alle godt og grundigt trætte af corona og skal derfor gøre alt, hvad vi kan for at komme så godt igennem epidemien, som muligt – og vi er tæt på målstregen. I Holbæk Sportsby valgte vi at lukke svømmecentret for offentlig adgang allerede torsdag aften. Dette gjorde vi for at bidrage yderligere til at mindske risikoen for smittespredning. Vi beklager selvfølgelig den gene, nedlukningen betyder, men vi møder samtidig kæmpestor forståelse fra vores daglige og glade brugere for nødvendigheden af nedlukning.

Sportsbyens værdier og koncept står i skærende kontrast til den adfærd, corona tvinger os til. I Holbæk Sportsby vil vi FÆLLESSKAB, SAMARBEJDE, BEVÆGELSE og SUNDHED. Sportsbyen er samlingsstedet for rigtig mange mennesker, og vi glæder os alle sammen til den tid, der kommer efter corona, og den tid er heldigvis inden for rækkevidde.

Vi glæder os til 2021, hvor vaccinen vil hjælpe hele samfundet, og vi nærmer os en normal hverdag, hvor vi også i Holbæk Sportsby kan mødes og samarbejde om udvikling og en masse sjove, spændende og sundhedsfremmende aktiviteter.

Tak til alle brugere af Holbæk Sportsby for at udvise samfundssind og god adfærd, der har betydet, at Sportsbyen ikke blev den smittespreder, som den kunne have været blevet. Foreninger og alle andre brugere er generelt super gode til at holde afstand, spritte af og udvise god adfærd.

I Sportsbyen er vi i gang med at forberede gen-åbningen mandag den 4. januar 2021, og vi glæder os til at gen-se alle jer glade mennesker. Vi savner jer allerede.

Pas godt på jer selv og hinanden.

Carsten Damgaard