Corona opdatering

CORONA-OPDATERING

Det er fortsat trygt at færdes i Sportsbyen, hvor myndighedernes seneste restriktioner betyder, at forsamlingsloftet fra i dag den 26. oktober og foreløbig 4 uger frem sænkes fra 50 til 10 personer. Idrætsaktiviteter for børn og unge under 21 år er undtaget. De må stadig være 50 personer.

Holdtræningen fortsætter, og det er op til de enkelte foreninger at overholde forsamlingsloftet på 10 voksne inkl. instruktør. I forbindelse med babysvømning tæller mor (eller far) og baby som én person.

 

Offentlige gæster kan benytte svømmecentret som hidtil, og der er ikke yderligere restriktioner i forhold til omklædningsrummene.

 

Fra på torsdag den 29. oktober og frem til 2. januar er der krav om brug af værnemidler (mundbind/visir) for ALLE i Sportsbyen. Både medlemmer, gæster og ansatte skal bære mundbind/visir, når de bevæger sig rundt indendørs. Det gælder også, når man går til og fra omklædningsrummene. Påbuddet gælder fortsat ikke siddende gæster i fx cafeen – ej heller børn under 12 år.

Der er stadig undtagelser for skoler og undervisere.

 

Vi skal passe på os selv og hinanden, så husk afstand, afspritning/vask af hænder – kort sagt adfærd med sund fornuft. Sammen skal vi nok løse hverdagens udfordringer 😊