Fernisering den 30/10 kl. 14

Fremtidens Generation – fernisering fredag den 30. oktober

Den lokale fotograf Laila Versemann står bag et stort fotoprojekt med fokus på børn mellem 6 og 18 år i Holbæk Kommune. I løbet af 2020 har hun fotograferet 128 lokale børn, og resultatet af dette arbejde kan opleves i Holbæk Sportsby, hvor portrætterne udstilles i hele november måned.

 

Borgmester åbner fotoudstilling med lokale børn

Udstillingen Fremtidens Generation åbnes af borgmester Christina Krzyrosiak Hansen fredag den 30. oktober kl. 14:00-15:00 i Sportsbyens store foyer.

Fotografens mission er at vise de dejlige børn, vi har omkring os. De har alle deres egne personligheder, finurligheder, forskelligheder og temperamenter. Med dette fotoprojekt får de mulighed for at se sig selv og hinanden i et professionelt portræt, som de selv har været med til at udvælge. Som et modtræk til perfekthedskulturen på bl.a. Instagram vises de lokale børn uden filter, så mangfoldigheden får plads.

 

Udstilling i Sportsbyen hele november

”Det går rigtig fint i spænd med, at Sportsbyen rummer alle fra hverdagsmesteren til verdensmesteren. Derfor er det oplagt at vise udstillingen Fremtidens Generation i netop Sportsbyen, som hver dag besøges af mange mennesker, og hvor en stor del af børnene og deres familier har deres gang” udtaler kommunikations- & marketingchef i Sportsbyen Bente Maria Kløvgaard.

 

Fotoudstillingen kan opleves i Sportsbyen fra fredag den 30. oktober til og med mandag den 30. november.