Skoler i bruserummene

BRUSERUM i svømmecentret

Corona-situationen påvirker stadig vores dagligdag. For bedre at kunne leve op til myndighedernes retningslinjer om at holde afstand, har Holbæk Kommune sammen med skolerne besluttet at dedikere tidspunkter à 15 minutter, hvor skolerne hurtigst muligt får deres elever igennem bruserne. I disse tidsrum à 15 minutter, er det kun skoleeleverne, der må benytte bruserne.

Det sker på hverdage, primært om formiddagen. Da der er tale om en særlig situation, der i første omgang varer frem til 31. oktober 2020, opfordres foreninger og offentlige svømmere til at udvise samfundssind i forhold til skolerne.

Mandag:     i tidsrummet 11:00-13:00 – i alt 5 blokeringer à 15 min.

Tirsdag:       i tidsrummet 9:00-12:00 – i alt 6 blokeringer à 15 min.

Onsdag:      i tidsrummet 8:00-10:45 – i alt 6 blokeringer à 15 min.

Torsdag:     ingen blokering

Fredag:        i tidsrummet 12:00-13:15 – i alt 2 blokeringer à 15 min.

 

Vi beklager den ventetid og gene, der kan opstå ved bruserummene, og henviser til Holbæk Kommunes oversigt: https://holbaeksportsby.dk/wp-content/uploads/2020/08/Kopi-af-Brusere-optaget-i-coronaperioden-forbeholdt-skoler.pdf

Dette ændrer ikke på den offentlige adgang til bassinerne – der er alene tale om ventetid til bruserne i visse tidsrum.                                                               

 

Holbæk Kommune/ Holbæk Sportsby