Donation til Sportsbyens svømmecenter

Tryghed er kernen i et god liv. Derfor støtter TrygFonden hvert år trygskabende projekter rundt om i Danmark. Det er kommet Sportsbyens svømmecenter til gode i form af kr. 35.410,- til øvelsesudstyr inden for førstehjælp. Donationen har bl.a. gjort det muligt at anskaffe en såkaldt pool rescue redningsdukke, der revolutioner træningen af livredderne. Det er også blevet til tre dukker til hjerte-/lungeredning samt tre øvelseshjertestartere. Udstyret er ikke blot til Sportsbyens livreddere, men stilles også til rådighed for foreningerne.

”Sikkerhed og veluddannede livreddere har første prioritet her i Sportsbyens svømmecenter, så vi glæder os over det nye innovative udstyr, der i sidste ende skaber øget sikkerhed for vores mange badende gæster”, udtaler teknisk serviceleder Thomas Friis.