Svømmecentret åbner

Svømmecentret åbner i morgen onsdag den 10. juni kl. 05.30 …… jubiiiiii 😊

Holbæk Sportsby har i dag åbnet for indeaktiviteterne, og i morgen åbner vi også svømmecentret 😊. Kl. 05.30 er det muligt at hoppe i baljen, og herefter vil der igen være normale åbningstider i Holbæk Sportsby og i svømmecentret.

Vi må endnu ikke lægge ”legeting” i vandet – desværre – og vi skal fortsat være forsigtige i forhold til corona. Vi håber, at tiden beviser, at vi hurtigt kommer tilbage til normale tilstande igen. Det skal vi alle hjælpe til med.

Det er vigtigt, at alle selv tager det ansvar, som sundhedsmyndighederne melder ud: Hold afstand – Vask hænder hyppigt eller brug håndsprit. I svømmecentret er der let adgang til vand og sæbe. HUSK også at holde afstand i omklædningsrum og sauna. Der er opsat tydelige skilte, der fortæller, hvor mange personer der må være i de enkelte bassiner og i saunaen. Vi forbeholder os også at stoppe for adgang til svømmecentret, hvis vi nærmer os max antallet for personer samlet. Vi håber på jeres forståelse i denne periode, hvor vi alle er ansvarlige for at følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

Vores hyggelige café er åben – dog med et begrænset udvalg lidt endnu – dagens ret og kaffen er klar, og aktiviteterne i hallerne begynder så småt igen. Der var mange biler på parkeringspladserne allerede her til morgen, hvor Sportsbyen gen-åbnede, og vi glæder os til at se endnu flere glade ansigter i morgen, hvor svømmecentret åbner.

Det skal være trygt og sikkert at besøge Sportsbyen 😊

 

Bedste hilsner

TEAM Holbæk Sportsby