Sportsbyen åbner igen

VIGTIGT!

Holbæk Sportsby gen-åbner i morgen tirsdag den 9. juni 2020 kl. 08.00. Svømmecentret åbner dog først onsdag den 10. juni kl. 05.30, da der går en dag ekstra med klargøring af bassinerne. Vandet skal da heller ikke være for koldt 😊

På åbningsdagen vil receptionen være bemandet fra kl. 8:00-16:00, mens Sportsbyen er åben til kl. 22:00. Fra onsdag åbner receptionen kl. 7:30 som normalt.

Det er SÅ SUPER dejligt, at vi nu kan gen-åbne Holbæk Sportsby. Vi skal alle være ansvarlige for at holde afstand, hyppigt vaske hænder med sæbe eller bruge håndsprit, og så skal vi nyse i albuebøjningen. Hvis du føler dig lidt sløj, så gå ikke ind i Sportsbyen – vi skal passe på os selv og hinanden.

Det skal være trygt og sikkert at besøge Holbæk Sportsby, derfor har vi også opsat ”Hold afstand” markeringer, mulighed for afspritning af hænder flere steder og skærme i områder, hvor gæst og personale står over for hinanden. Vi vil henstille til, at betaling foregår med kort eller MobilePay …. vi accepterer dog i nødstilfælde kontant betaling, mod at der afsprittes efterfølgende. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at alle kan føle sig godt tilpas i Sportsbyen.

Lad os hjælpe hinanden, så vi så hurtigt som muligt kommer tilbage til helt normale tilstande igen😊

 

HUSK: Svømmecentret åbner først onsdag den 10. juni! 

 

Vi glæder os til at se jer alle sammen igen 😊😊

 

TEAM Holbæk Sportsby