Vores hverdag

Påsken er ovre, og hverdagen begynder så småt at vende tilbage. I første omgang i en noget anderledes udgave, hvor det fortsat er vigtigt at vise samfundssind og passe godt på os selv og hinanden. Vi venter stadig på genåbning af Sportsbyen, men åh, hvor vi dog savner fællesskabet, at være aktive sammen og dele oplevelser med hinanden 😊

I den nuværende situation bliver det tydeligt, hvor meget vi egentlig holder af hverdagen og alt, hvad den indebærer. Vi savner foreningslivet, træningen, kampene, ildsjælene, den gode energi, gæsterne i svømmecentret, de store smil, arrangementerne, møderne og hyggen i cafeen – kort sagt dagligdagen. Mens vi venter på den, sætter vi stor pris på jeres opbakning til vores gode køkken med bl.a. påskefrokost og Take Away i hverdagen. TAK!

Vi glæder os rigtig meget til, at ÅRETS IDRÆTSBYGGERI 2020 igen kommer til at summe af liv og aktivitet 😊

På gensyn i Holbæk Sportsby!

Fællesskab – Samarbejde – Bevægelse – Sundhed