Sauna & svømmehal

Holbæk Sportsby følger Statsministerens corona-tiltag og Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Vi har opsat informationssedler i hele Sportsbyen med instruktion i håndhygiejne og adfærd, og der er sat håndsprit til fri afbenyttelse.

Der samles på intet tidspunkt mere end 1.000 mennesker i en hal.

Vi har modtaget forespørgsler i forbindelse med svømmehal og sauna, og her oplyser Sundhedsstyrelsen, at svømmehallens/saunaens varme og fugtige miljø ikke har nogen betydning for virussmitte. Svømmehaller er ikke anderledes end andre idrætsfaciliteter.

Så grundlæggende gælder det om at holde afstand til hinanden kombineret med øvrige gode råd om god håndhygiejne, håndvask med sæbe, brug af håndsprit eller vådservietter samt at være opmærksom på personer, der har en udtalt hoste og nysen.