Donation til nye aktiviteter

Sparekassen Sjælland Fonden har netop doneret 420.000 kr. til Holbæk Sportsby. Pengene skal bl.a. bruges til nyt udstyr til svømmecentret.

Holbæk Sportsby er kommet godt fra start, siden den åbnede i maj. Driften er også godt i gang, og hver dag huser Sportsbyen mange besøgende, unge som ældre. Medlemstallet i flere foreninger er allerede forøget, og ønskelisten til videreudvikling af Sportsbyen er lang.

Til at realisere dele af ønskelisten har Holbæk Sportsby modtaget en donation på 420.000 kr. af Sparekassen Sjælland Fonden. Direktør for Holbæk Sportsby, Carsten Damgaard, fortæller, at sportsbyen er meget taknemmelig for opbakningen og den store donation, og at beløbet er øremærket initiativer, der kan komme de mange besøgende til gode:

”Pengene skal gå til nye aktiviteter i Sportsbyen og til nyt udstyr i svømmecentret, som skal gøre det endnu mere attraktivt at besøge svømmecentret og hjælpe med at reducere eksempelvis vandskræk,” uddyber Carsten Damgaard og fortsætter:

”Erfaringer med forskelligt aktivitetsudstyr i bassinerne fra andre steder i landet viser, at det motiverer flere til at ville lære at svømme og til at melde sig ind i de forskellige vandsportsforeninger. Det har derfor længe været et stort ønske for Holbæk Sportsby – herunder Holbæk Svømme Klub og de øvrige vandsportsforeninger – at kunne tilbyde flere attraktive aktivitetsmuligheder for gæsterne i svømmecentret.”

Bestyrelsesmedlem i Holbæk Svømme Klub, Johnny Werther, supplerer:

”I svømmeklubben har vi en vision om, at alle børn i Holbæk Kommune skal tilbydes mulighed for at lære at svømme. Med donationen vil Holbæk Sportsby kunne tiltrække mange flere i svømmecentret, og så ved vi, at nogle af dem får blod på tanden til at fortsætte i en svømmeklub for at lære at svømme eller blive endnu bedre til det.”

Administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Lars Petersson, fortæller afslutningsvis, at Sparekassen Sjælland Fonden ønsker at bakke op om Sportsbyens flotte start med donationen:

”Sportsbyen er som bekendt baseret på en fond med det formål, at alle midler, der tjenes, går direkte retur til glæde for de besøgende og foreningerne. Med donationen kan en del af den nuværende ønskeliste realiseres, og jeg er glad for, at Sparekassen Sjælland Fonden – ligesom Sparekassen Sjælland-Fyn – støtter maksimalt op om vores nye Sportsby.”