Svømmecentret lukker den 29. – 31. juli på grund af udbedring af gulv.

Medio juni måtte svømmecentret i Holbæk Sportsby lukke en weekend på grund af afskalninger på gulvet omkring bassinerne. Reparationen viser sig ikke at være tilstrækkelig, hvorfor svømmecentret må lukke fra og med mandag den 29. juli til og med onsdag den 31. juli 2019.

Direktør Carsten Damgaard udtaler: ”Vi beklager den gene, denne lukning af svømmecentret giver vores mange gæster, men vi ønsker, at sikkerheden for de badende skal prioriteres højest. Der er afskalninger flere steder på gulvet, og det løser vi midlertidigt med skridsikre måtter, så alle kan færdes sikkert i svømmecentret. Det er bare ikke en langtidsholdbar løsning, hvorfor vi har bedt gulvfirmaet om en tilbundsgående udbedring af gulvet”.

Svømmecentret åbner igen torsdag den 1. august 2019 kl. 05:30.

Alle de andre faciliteter i Holbæk Sportsby er dog åbne de omtalte tre dage, således også cafeen,

 

Holbæk Sportsby A/S