Officiel indvielse af Holbæk Sportsby

Holbæk Sportsby, der er et af Skandinaviens største idrætsanlæg, indvies officielt på fredag den 21. juni. Idrætsanlægget, der råder over et indendørs areal på ca. 23.000 m2 fordelt på to etager og et udendørs areal svarende til 66 fodboldbaner, rummer både svømmecenter, ketchercenter, multihal, fodboldstadion, atletikstadion, træningscenter, sundhedscenter, møde- og eventfaciliteter, produktionskøkken samt café & restaurant. Disse faciliteter gør det muligt at rumme alle fra hverdagsmesteren til verdensmesteren og samtidig tiltrække store idrætsarrangementer og events.

Fra start har hele 27 foreninger samt sundhedscentret hjemsted i Sportsbyen, så der kommer til at summe af aktivitet fra tidlig morgen til sen aften. Det er også disse aktiviteter, der er i fokus på indvielsesdagen. ”Vi har lavet et åbningsprogram, hvor de besøgende både kan se og prøve de mange faciliteter, som Sportsbyen og dens foreninger samt sundhedscentret har at byde på,” fortæller direktør Carsten Damgaard. Team Holbæk Sportsby, foreningerne, sundhedscentret og Sportsbyens eget frivillig-team glæder sig til at guide de besøgende rundt på dagen.

Kl. 15:00 løber borgmester Christina Krzyrosiak Hansen sammen med børn og voksne 3 km fra Absalonskolen til målområdet i Sportsbyen. Herefter klippes snoren, og om eftermiddagen er det muligt at se og prøve de mange forskellige aktiviteter i Sportsbyen, ligesom der også vil være forskellig underholdning inden aftenprogrammet. Åbningsarrangementet rundes af med en opvisningskamp på tennisbanen kl. 19:30.

Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen glæder sig på foreningernes vegne over de nye faciliteter og ønsker et stort tillykke til Holbæk Kommune med den nye Sportsby. Hun ser frem til en folkelig festdag, hvor alle er inviteret.

”Sportsbyen er for alle. Uanset om man er ung eller gammel, toptrænet eller hyggemotionist, så er der noget for dig. Derfor skal indvielsen også være en stor folkefest, og jeg håber, at alle kommunens borgere har mulighed for at kigge forbi, være med i motionsløb, se de mange sportsgrene og det imponerede byggeri. For nu er vi endelig i gang med det, som det hele handler om: Sport, motion, sundhed og fællesskab.”