Fantastisk modtagelse

Holbæk Sportsby er åben for ALLE.

TUSIND TAK for den fantastiske modtagelse på åbningsdagen Kr. Himmelfartsdag og hen over weekenden. Tak for de mange glade og positive tilkendegivelser, og tak for de gode råd til den fremtidige udvikling. Vi har alle spottet nogle ting, der skal gøres – det konstaterer man jo, når et nyt hus bliver taget i brug. Vi har fundet ud af, at huset fungerer fint, og nu vil vi arbejde på at få de sidste ting ordnet og på plads. I den kommende tid rykker foreningerne ind, så der kommer mere og mere aktivitet på banerne – det glæder vi os også til.

Svømmecentret er – ikke overraskende – blevet taget utrolig godt imod. Rigtig mange gæster har været i vandet, både i det olympiske bassin, i familiebassinet, i wellnessbassinet og i varmtvandsbassinet, og mange har endda været i vandet flere gange siden åbningen.

Stor tak for de flotte tilbagemeldinger på vores café & restaurant. Dejligt at høre, at maden er rigtig god, og at prisniveauet er fint, så alle kan være med. Følg med på vores hjemmeside, hvor vi løbende vil slå gode tilbud op. Vores café & restaurant skal altid være et besøg værd.

De ”Frivillige” i Holbæk Sportsby gør også et helt vildt flot arbejde. Også her stor TAK for de mange flotte ord om det, at de ”Frivillige” hjælper og informerer alle gæsterne. Læs mere om frivilligkonceptet på vores hjemmeside.

Vi glæder os til fælles udvikling af vores allesammens Holbæk Sportsby. TILLYKKE til os alle!

 

TEAM Holbæk Sportsby