Nu åbner Holbæk Sportsby

Kr. Himmelfartsdag den 30. maj 2019 kl. 08:00 slår Holbæk Sportsby dørene op. Det bliver på mange måder en historisk dag, og vi glæder os til at hilse på rigtig mange gæster.

Kom og oplev Sportsbyen og få lidt godt at spise i cafeen, som byder på åbningstilbud fra torsdag til og med søndag. Der kan også vælges fra det normale menukort.

Svømmecentret åbner for offentligheden, så der er mulighed for at hoppe i alle bassinerne hen over hele den forlængede weekend.

Torsdag fra kl. 14:00 – 16:00 får Sportsbyen besøg af to af Danmarks bedste padelspillere, nemlig nr. 3 (Sofus) og nr. 9 (Nilas) på den danske rangliste. De to vil vise, hvordan – den for Holbæk nye sport – padel kan spilles, når man befinder sig på højeste niveau i Danmark. Padelspillet kan også testes på egen krop under kyndig instruktion af de to stjerner. Alt dette foregår på padelbane 1.

Padelsporten er den hurtigst voksende idrætsgren i Europa, og Holbæk Sportsby råder over hele fire padelbaner. Det er muligt at leje disse baner samt udstyr. Det samme gælder for de fire squashbaner i Sportsbyen, så der er lejlighed til at få sved på panden.

I hele den forlængede weekend fra Kr. Himmerfartsdag den 30. maj til og med søndag den 2. juni er Sportsbyen åben frem til kl. 19:00. Torsdag, lørdag og søndag åbnes kl. 8:00, mens der fredag åbnes allerede kl. 5:30.

VEL MØDT!

TEAM Holbæk Sportsby