Holbæk Sportsby åbner den 30. maj

Torsdag den 30. maj (Kr. Himmelfartsdag) fra kl. 8:00-19:00 slår Sportsbyen dørene op for offentligheden og de 27 foreninger, som fremover får hjemsted her. Det betyder bl.a., at borgerne kan boltre sig i det store svømmecenter, booke squash- og padelbaner og få noget lækkert at spise og drikke i Sportsbyens café & restaurant om mindre end 14 dage.

”Vi glæder os helt vildt til ibrugtagningen af unikke Holbæk Sportsby. Den bliver et kraftcenter og samlingssted samtidig med, at den for alvor sætter Holbæk Kommune og hele regionen på landkortet. Med Sportsbyen bliver vi i stand til at tiltrække og opleve arrangementer, som Holbæk ikke har haft faciliteter til før. I dagligdagen betyder det optimale forhold for idrætsforeningerne og nye måder at være sammen på i bl.a. klub-zonerne for medlemmer og besøgende. Holbæk Sportsby er for ALLE – fra genoptræningsborgeren til elitesportsudøveren,” fortæller direktør Carsten Damgaard og fortsætter:

”At Holbæk Sportsby nu er en realitet skyldes ikke mindst et imponerende forløb igennem mange år, hvor foreninger har stået sammen i et forbilledligt samarbejde med mange andre ildsjæle og interessenter. Uden dette fællesskab og samarbejde var det innovative koncept, der ligger til grund for Holbæk Sportsby, næppe blevet realiseret.”

Sportsbyens værdier er fællesskab, samarbejde, bevægelse og sundhed, og de kan opleves, hvad enten man har sin daglige gang i Sundhedscentret eller besøger Sportsbyen som foreningsmedlem, som en del af frivillig-teamet eller som gæst direkte fra gaden.

Tre uger efter ibrugtagningen følger den officielle indvielse med snoreklip og festlige aktiviteter. Nærmere information om festdagen – fredag den 21. juni – følger snarest.

Nedtællingen frem til ibrugtagningen er begyndt og kan dagligt følges på vores hjemmeside https://holbaeksportsby.dk samt på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Vi er klar til at byde ALLE indenfor fra den 30. maj, så kom og hils på og få en snak med teamet. Vi kan næsten ikke vente med at vise alt det, som Holbæk Sportsby har at byde på både inde og ude.